Kom hurtigt i gang

Du finder appen i Appstore eller på Google Play under navnet 'QR-check'. Når du åbner appen første gang, skal du tillade notifikationer og herefter indtaste din e-mailadresse og andre vigtige oplysninger for at komme i gang.

Herefter er der to måder at bruge QR-check på og derfor også to guides.

Hvordan du anvender appen afhænger nemlig af, om du skal oprette eller udfylde tjeklister.

Den ene guide knytter sig til personen, der skal oprette tjeklister og stå for at have overblikket. Du kan læse mere om denne under fanen ’Til opretteren’.

Den anden hører til personen, der skal udfylde tjeklisterne. Information herom finder du under fanen ’Til brugeren’.

Når du har indført oplysningerne og læst guiden, er dig og din virksomhed klar til at bruge appen. Men vil du gerne læse mere om din rolle og din virksomheds faktiske brug af appen, kan du dette i de øvrige faneblade foroven.

Til opretteren

Til brugeren

GRATIS I APP STORE ➪

Kontaktoplysninger

TUR Forlag

Vesterbrogade 6D, 4. sal

1780 København K

Tlf. 35 87 87 00

info@turforlag.dk

Om TUR Forlag

TUR Forlag udvikler og udgiver materialer til alle former for uddannelser inden for transportbranchen. Vi kombinerer den nyeste faglige og pædagogiske viden om værktøjer til undervisningsbrug i form af bøger, opgaver, brætspil, videoer og interaktive programmer. Forlaget er en del af Transporterhvervets Uddannelser - TUR, som fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) og erhvervsuddannelser (EUD) til transportområdet.